Практичні прийоми хорового та вокального аранжування за творчими доробками Олега Гонтаря для естрадного вокального та диригентсько-хорового класів. Ч. 1 - Гонтар, Олег Савович; Марач, Олександр Миколайович; Ігнатова, Лариса Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У навчальному виданні пропонується інформація, за допомогою якої читач може ознайомитись з наявними, уже створеними нотними аранжваннями. Читач отримає об'єктивне розуміння для створення своєї індивідуальної музичної фактури користуючись наявними нотними прикладами. Читaч oтримaє oб’єктивне рoзумiння для створення основної ідеї для хорового та вокального аранжування тa змoже її втiлити нa прaктицi. Тaкoж ілюстраційно-теoретичні приклади готових аранжувань може використовувати у своїй творчій діяльності.
Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальної 025 «Музичне мистецтво», освітньо-професійної програми «Музичне мистецтво».
Keywords: Естрадний вокал; аранжування; хоровий клас; вокал; 784.3(477)