Інноваційна діяльність викладача вищої школи : навчально-методичні матеріали для студентів магістратури - Супрун, Майя Володимирівна; Suprun, M. V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
Посібник містить матеріали щодо організації інноваційної діяльності викладачів вищої школи, впровадження ними інноваційних методів і технологій навчання. Матеріали посібника будуть корисними викладачам ВНЗ, аспірантам, магістрантам.
Супрун Майя Володимирівна,кафедра іноземних мов гуманітарних спеціальностей Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: вища школа; інноваційна дільність; методи навчання; технології навчання; training methods; high school; innovative activity