Емпатійніcть як професійно значуща якість соціальних педагогів - Сушик, Наталія Степанівна; Sushyk, Nataliia S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті визначено сутність, структуру, компоненти, зміст, рівні емпатійності соціальних педагогів; обґрунтовано мету, завдання, зміст формування цієї професійно значущої якості фахівців. In the article is certain essence, structure, components, maintenance, levels of empathy of social teachers; reasonably aim, task, maintenance of forming of this professionally meaningful quality quality of specialists.
Empathy as professionally meaningful quality of social teachers.
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки педагогічного інституту Волинського національного університету ім. Л. Українки
Keywords: емпатійність; гуманний вчинок; соціальний педагог; empathy; humane act; social teacher