Навчально-методичні матеріали до курсу «Морфеміка, словотвір, морфологія української мови» - Межов, Олександр Григорович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчально-методичне видання розроблене відповідно до вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу, відображає відомості про структуру курсу «Морфеміка, словотвір, морфологія української мови», планування лекційних, практичних занять та самостійної роботи студентів, містить систему завдань і вправ, схеми граматичних розборів, термінологічний словник, рекомендовану літературу, допоможе виробити й удосконалити навички та вміння, необхідні для лінгвістичної підготовки бакалаврів. Для студентів філологічних і педагогічних спеціальностей освітнього ступеня бакалавр.
Keywords: морфеміка; словотвір; морфологія; морфема; частина мови; граматична категорія; 81’36=161.2