Українські автори часопису “Biuletyn Polsko-Ukraiński” (Варшава 1932-38 рр.) - Кравченко, Світлана Іванівна; Kravchenko, S. I. (Науково-дослідний інститут пресознавства НАН України, 2011)
У статті розглядаються ключові постаті українських публіцистів, представлені на шпальтах польського тижневика “Biuletyn Polsko-Ukraiński”, та жанрово-тематичний спектр їх публікацій.The article is about main figures of Ukrainian publicists, which were on pages of weekly paper “Biuletyn Polsko-Ukraiński” and genre-themes spectrum their publications.
Кравченко Світлана Іванівна - проф., доктор наук, зав. каф. видавничої справи та редагування і журналістики Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: Biuletyn Polsko-Ukraiński; публіцистика; польсько-український діалог; еміграція