Рекламний текст у релігійній сфері - Булик, Юрій В.; Bulyk, Y. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено опису релігійного (культового) рекламного тексту. Виокремлено та описано загальні характеристики вербального компонента цього виду соціальної реклами, визначено особливості його структури та змісту, вербальні засоби передачі аксіологічних характеристик об’єкта пропозиції. The article is devoted description of religious (cult) publicity text. Selected and described general descriptions of verbal component of this type of the social advertising, the features of his structure and maintenance, verbal facilities of transmission of axiological descriptions of object of suggestion, are certain.
Publicity Text is in a Religious Sphere
Keywords: соціальна реклама; social advertising; релігійний рекламний текст; religious publicity text; об’єкт пропозиції; object of suggestion