Про деякі невирішені проблеми теорії перекладу - Панченко, О. І.; Panchenko, O. I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто визначення перекладу й одиниці перекладу, які є спірними та дискусійними. The article deals with the types of translation definitions, units of translation which are still disputable.
On some unsolved problems of theory of translation
Keywords: переклад; translation; одиниця перекладу; unit of translation; трансформація transformation