Канадознавство: суспільство, культура, мова - Гошилик, Наталія; Себій, Мар’яна; Братко, Ірина; Білущак, Тетяна Миколаївна; Одарчук, Наталія Андріївна; Мірончук, Тетяна Андріївна; Гончарук, Світлана Вікторівна; Марчук, Людмила; Калиновська, Ірина Миколаївна; Бачинська, Галина; Вербовецька, Оксана; Полковський, Валерій; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Центр українських канадських студій Манітобського університету, 2019)
У міжнародній колективній монографії вміщено найновіші українсько-канадські суспільно-політичні, культурно-освітні та філологічні дослідження в галузі сучасного канадознавства. Це другий випуск серії «Канадознавство», заснованої у 2018 р. Центром канадознавства Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (м. Луцьк). Для науковців, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів факультетів міжнародних відносин, іноземної філології, історії, політології та національної безпеки, філології й журналістики, педагогічної освіти й соціальної роботи, для працівників осередків канадознавста в Україні, авторів українських студій у Канаді, а також усіх, хто цікавиться канадознавством, українсько-канадською співпрацею в різних сферах.
Canadian Studies: Society, Culture, Language
Keywords: канадознавство; Canadian Studies