Проблеми пенсійного забезпечення в Україні : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра напряму 6.030401 «Правознавство» - Вознюк, Наталія Іванівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Робоча програма навчальної дисципліни «Проблеми пенсійного забезпечення в Україні» визначає обсяги знань, умінь, якими повинен оволодіти студент відповідно до освітньо-професійної програми, алгоритм вивчення навчального матеріалу з урахуванням міждисциплінарних зв’язків, необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання знань.

The working program of academic discipline «Problems of pension administration in Ukraine» defines the amount of knowledge and skills which the student should acquire according to the educational training program studying algorithm of educational material including interdisciplinary links necessary for methodological support, components and the technology of knowledge growth.
Problems of pension administration in Ukraine: the working program of academic discipline. Direction of preparation 6.030401 «Jurisprudence». Form of study: full-time.
Keywords: соціальний захист; пенсія; виплата пенсії; спеціальна пенсія; пенсійне страхування; пенсійне забезпечення; social protection; pension; pension payment; special pension; pension insurance; pension providing; Пенсійний фонд України; Pension Fund of Ukraine