Охорона навколишнього середовища в ЄС - Федонюк Сергій Валентинович (My University, 2022)
У цьому електронному виданні охоплено суттєві питання стосовно правових та організаційних основ завдань інструментів і особливостей політики ЄС у сфері охорони довкілля. Матеріал оформлено у вигляді тез, схем, цитат, рисунків. Активні покликання приведуть читача до ознайомлення з офіційними веб-ресурсами й документами Європейського Союзу. Для студентів галузі Міжнародні відносини й усіх хто вивчає теорію та практику європейської інтеграції. Підготовлено в рамках проєкту «Студії ЄС у ВНУ імені Лесі Українки» програми Європейського Союзу ERASMUS+ напряму Кафедра Жана Моне № 611478 EPP 1 2019 1 UA EPPJMO CHAIR).
Передмова 4
Європейська екологічна політика 5
Напрями політики 13
Циркулярна (кругова ) економіка 14
Keywords: Політика Європейського Союзу в галузі охорони навколишнього середовища; охорона довкілля; Європейський Союз; 334