Аналіз стану спортивної ходьби в Україні на основі виступів на кубках світу. - Прокопук, Н. І.; Prokopuk, N. І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
У статті показано динаміку результатів виступів збірної команди України зі спортивної ходьби на кубках світу, зроблено порівняльну характеристику виступів жіночої команди України із кращими результатами. The article highlights the changes of the Ukrainian walking race Combined Team Results for a World Cup. The Ukrainian walking race team results are compared with those of other teams’ best results.
Ukrainian Walking Race Competitions at the World Championships and Their Analysis.
Keywords: спортивна ходьба; жіночий спорт; кубки світу; спортивні результати; walking race; women sports; World Cup; sport results