Кваліфікаційна робота бакалавра - Ільїн, Леонід Володимирович; Пасічник, Михайло Петрович (My University, 2024)
Методичні рекомендації містять узагальнені вимоги щодо тематики, написання, оформлення та захисту випускних кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього рівня «Бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Рекомендації укладено відповідно до чинних нормативних документів і матеріалів організації науково-дослідної роботи студентів Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: організація підготовки випускної кваліфікаційної роботи; процедура захисту випускної кваліфікаційної роботи; 378