Польський період життя Олександра Кондратьєва - Галич, Олександр; Halych, Oleksandr (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У статті розглядається польський період життя класика російської літератури Срібного віку Олександра Кондратьєва. Аналізується перший у російській літературі демонологічний роман „На берегах Ярині”. The polish period of life Russian classic writer of the Silver age of Alexander Kondratiev is considered in article. The first in the Russian literature demonologic novel „On shores of Jarina” is analyzed.
Polish period of life Alexander Kondratiev
Keywords: Срібний вік; Silver age; демонологія; demonology; роман; novel; слов’янська міфологія; Slavonic mythology