Франчайзинг у ресторанному бізнесі України - Лисюк, Тетяна Василівна (ГО “Наукова спільнота”, 2024)
Франчайзинг є одним з найпоширеніших та успішних методів бізнесу в сучасному світі. Його актуальність стає все більш очевидною у зростаючій глобалізованій економіці, де підприємства постійно шукають ефективні способи розширення та поширення своєї діяльності на нові ринки.
Keywords: франчайзин; ресторан; туристичний бізнес; бізнес