Функціональні фармакологічні засоби відновлення в спорті - Яловик, Володимир Трохимович; Яловик, Антон Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
У методичній розробці висвітлено основні питання функціонального фармакологічного відновлення та підвищення працездатності спортсменів до, під час тренування та після закінчення фізичного навантаження. Видання буде корисним студентам факультетів фізичного виховання, інститутів фізичної культури і тим, хто відвідує спортивні секції вищих навчальних закладів І−ІV рівнів акредитації, а також тренерам, спортсменам.
Keywords: функціональне фармакологічне відновлення; препарати; гепатопротектори; адаптогени; вітаміни і мінерали; речовини; 796:615.01(072)