Богдан Йосипович Заброварний : біобібліогрічний покажчик до 80-річчя від дня народження - Сидорук, Інна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У біобібліографічному покажчику висвітлено основні етапи життя відомого українського науковця, професора, кандидата історичних наук – Богдана Йосиповича Заброварного. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1968 до 2009 рр., а також біографічний нарис та спогади колег. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 91.9:63.1(4УКР)-81; 016:94(477.82)(092)