Лексичні засоби вербалізації субконцепту «факультет» у сучасній англійській мові - Глухова, Л. О.; Glukhova, L. O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто лексичні засоби вербалізації субконцепту “Факультет”, їх особливості і специфічні риси в британському й американському варіантах англійської мови з точки зору когнітивної лінгвістики. The article deals with the analysis of the lexical means of verbalization of the subconcept “Faculty”, their peculiarities and specific features in the British and American variants of the English language from the point of the view of cognitive linguistics.
Lexical Means of Verbalization of the Subconcept "Faculty" in the Modern English Language
Keywords: когнітивна лінгвістика; cognitive linguistics; концепт; concept; субконцепт; subconcept