Міжрегіональна інтеграція як чинник активізації інвестиційної співпраці України з країнами СНД - Лугова, Марина Сергіївна; Luhova Maryna S. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2013)
Стаття присвячена дослідженню впливу міжрегіональної інтеграції на розвиток інвестиційного співробітництва України з країнами СНД. Визначено поняття «міжрегіональна інтеграція». Проаналізовано особливості інвестиційної діяльності в умовах міжрегіональної інтеграції. Окреслено особливості інвестиційного співробітництва України з країнами СНД, визначено проблеми та перспективи даного напрямку

The article is devoted to the research of the interregional integration’s impact on the development of investment cooperation between Ukraine and the CIS countries. The notion of "interregional integration" is determined. The features of investment activity in terms of interregional integration are analysed. The specifics of the investment cooperation between Ukraine and the CIS countries is outlined, the problems and prospects of this scope are identified.
Keywords: міжрегіональна інтеграція; інвестиції; єврорегіон; іноземні інвестиції; інвестиційне співробітництво