Особливості розвитку та прояву синдрому емоційного вигорання у студентів-психологів - Мудрик, Алла Богданівна; Mudryk, Alla B. (Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна", 2013)
В статті проаналізовано синдром «емоційного вигорання», розглянуто симптоми та фактори, які призводять до його виникнення. Досліджено особливості розвитку та прояву емоційного вигорання у студентів-психологів. In the article the analyses the syndrome of «burnout», examined symptoms and the factors that lead to its emergence. The features of the development and manifestation of burnout among psychology students.
Features of development and display of syndrome of the emotional burning down for students-psychologists
Keywords: синдром емоційного вигорання; емоційне виснаження; симптоми і фази емоційного вигорання; burnout; emotional exhaustion; symptoms and phases of burnout