Фандрайзинг та реалізація проєктів : конспект лекцій - Теслюк, Софія Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Наведено навчально-тематичний план дисципліни «Фандрайзинг та реалізація проєктів», зміст лекційного курсу і список використаних джерел. Видання призначене для лекційних занять. Рекомендовано для магістрів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
Keywords: фандрайзинг; проєкт; 336.563.1(072)