Управління конкурентоспроможністю національної економіки: регіональний вимір - Павліха, Наталія Володимирівна; Кицюк, Ірина Василівна; Pavlikha, Nataliia V.; Kytsiuk, Iryna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Розкрито теоретико-методологічні засади управління конкурентоспроможністю національної економіки. Здійснено порівняльний аналіз рівнів конкурентоспроможності регіонів України й визначено фактори, що впливають на неї. Обґрунтовано напрями вдосконалення управління конкурентоспроможністю країни та її регіонів. Видання рекомендоване науковим працівникам, викладачам, аспірантам, студентам вищих навчальних закладів, спеціалістам державних і регіональних органів управління, місцевого самоврядування та підприємницьких структур, а також широкому колу читачів, котрі зацікавляться питаннями управління конкурентоспроможністю економіки країни та її регіонів.
Keywords: конкурентоспроможність; управління; національна економіка; регіон