Логіка наукового дослідження. Тестові завдання - Гудзенко-Александрук, Олена Георгіївна; Hudzenko-Aleksandruk, Olena H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Методичні рекомендації містять тестові завдання для студентів денної форми навчання з дисципліни «Логіка наукового дослідження», які можуть використовуватись для здійснення поточного, підсумкового контролю, а також для встановлення рівня залишкових знань. Завдання відповідають змісту навчальної програми. Видання рекомендоване студентам і викладачам.
Keywords: методи дослідження; види експериментів; види наукових досліджень; логічні операції