Логістика з основами геологістики - Поручинська, Ірина Володимирівна (My University, 2022)
Методичні рекомендації розроблені до програми курсу «Логістика з основами геологістики» як одного з важливих у загальному циклі професійної та практичної підготовки магістрів денної і заочної форм навчання спеціальності 106 Географія (Фізична географія, Економічна та соціальна географія). Представлені практичні роботи охоплюють основні теми освітнього компонента і дозволять студентам глибше засвоїти теоретичний матеріал. Наведені методичні вказівки дозволять зрозуміти принцип виконання кожної практичної роботи.
Keywords: логістика; геологістика; управління матеріальними потоками; управління фінансовими потоками; управління інформаційними потоками; логістика складування; логістика транспортних потоків; транспорт; 911.3:375.6 (072)