Діяльність міжнародних організацій в сфері природокористування - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглядаються особливості діяльності міжнародних організацій в сфері природокористування. Проаналізовано внесок спеціалізованих установ ООН у вирішення природоохоронних проблем. The paper deals with the peculiarities of the international organizations activity in the sphere of natural resource. The contribution of specialized agencies of the UN in solving the environmental problems are analyzed.
The international organizations activity in the sphere of natural resource
Keywords: урядові і неурядові організації; government and non- government organizations; спеціалізовані установи ООН; specialized agencies of the UN; природокористування; natural resource