Бізнес-планування - Потапова, Алла Геннадіївна; Potapova, Alla H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Навчальний посібник містить суть, призначення та теоретичні основи розробки бізнес-плану, методичні рекомендації з розробки окремих розділів бізнес-плану, практичні завдання, тестування поточного і підсумкового рівня знань студентів, завдання та методичні рекомендації до виконання індивідуального навчально-дослідного завдання, список літератури. Рекомендовано студентам галузі знань – 01 Освіта, спеціальності – 014 Середня освіта, освітньої програми – Географія. Економіка.
Keywords: бізнес-план; планова діяльність; методи дослідження; форми господарювання; структура бізнес-плану