Професійна орієнтація сільських підлітків - Алендарь, Надія Іванівна; Alendar', N. I. (Молодь і ринок. – Дрогобицький державний університет імені Івана Франка., 2009)
У статті розкриваються особливості профорієнтаційної діяльності з підлітками; форми та методи профорієнтаційної роботи у сільській загальноосвітній школі.
Professional orientation of rural teenagers
виконано на кафедрі педагогіки дошкільної та початкової освіти
Keywords: підліток,; профорієнтаційна робота; професійна орієнтація в системі діяльності сільської загальноосвітньої школи.; teenager,; proforientaciyna work,; professional orientation is in the system of activity of rural general school