Професійні моделі діяльності соціального психолога - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Покажчик рекомендує бібліографічну інформацію до навчальної дисципліни «Професійні моделі діяльності соціального психолога» для студентів факультету психології та соціології СНУ ім. Лесі Українки.
Keywords: бібліографічні видання; соціальний психолог; робота соціального психолога; психологічна служба; 159.9(01)