Проблематика автоматизації облікового процесу на підприємстві - Шпатиковська, Тетяна; Shpatykovska, T. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
В роботі тезисно містяться міркування щодо проблематики автоматизації облікового процесу на підприємстві.
Keywords: автоматизація облікового процесу; бухгалтерські програмні продукти; інформаційні ресурси; інформаційні системи в обліку; автоматизоване робоче місце бухгалтера