Особливості розвитку лікувально-оздоровчого туризму в Словенії - Коцан, Н. Н.; Демчук, І. А.; Kotsan, N. N.; Demchuk, І. А. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Проаналізовано туристичну інфраструктуру, передумови й фактори розвитку туристичної галузі країни. Розглянуто специфіку функціонування лікувально-оздоровчих курортів у Словенії, базу їх розміщення, значення лікувально-оздоровчого туризму для економіки країни. Охарактеризовано вплив зовнішніх та внутрішніх факторів на розвиток цього виду туризму в Республіці Словенія.Analyzed the tourist infrastructure, preconditions and factors of the tourism industry in the country. The specificity of functioning of therapeutic resorts in Slovenia, the base of their distribution, meaning medical tourism to the economy. Сharacterized the impact of external and internal factors on the development of this type of tourism in the Republic of Slovenia.
Features of Development of Medical and Health Tourism in Slovenia
Keywords: Словенія; лікувально-оздоровчий туризм; туристична інфраструктура; турист; туристичні послуги; природний потенціал; Slovenia; the medical and health tourism; tourist facilities; tourist; travel services; natural potential