Нарисна геометрія:програма та робоча програма навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович; Lelyk, Yaroslav R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни, та робоча програма навчальної дисципліни “Нарисна геометрія” . Рекомендовано студентам 2 та 3 курсів напряму підготовки 0202 - Мистецтво, спеціальністю 6.020205 – Образотворче мистецтво.
Keywords: Основи нарисної геометрії; Методи проектування; Епюр Монжа