Словник термінів і понять з державного управління - Малиновський, Валентин Ярославович; Malynovskyi, Valentyn Ya. (Центр сприяння інституційному розвитку державної служби, 2005)
Словник містить визначення та опис понад 660 основних термінів і понять, найбільш уживаних у теорії та практиці державного управління. Значну частину словникового масиву становлять терміни, які увійшли до адміністративного лексикону останніми роками, у процесі розвитку в Україні науки державного управління.