Автобіографічний модус самовираження автора в драматургії Джорджа Риги (на матеріалі п’єси «Лист до мого сина») / Ілля Комінярський - Комінярський, Ілля; Kominyaskiy, Illya (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У статті прооаналізовано автобіографічний модус самовираження автора в драматургії канадського письменника українського походження Джорджа Риги. Увагу акцентовано на інтровертивному автобіографічному характері героя. The article analyses the autobiographical modus of author’s self-expression in dramatic works of George Ryga – a Canadian playwright of Ukrainian origin. The attention is paid to the introvertical autobiographical character of the hero.
The Autobiographical Modus of Author’s. Self-Expression in Dramatic Works of George Ryga
Комінярський І. Автобіографічний модус самовираження автора в драматургії Джорджа Риги (на матеріалі п’єси «Лист до мого сина») / Ілля Комінярський // Науковий вісник Східноєвропейського національного університету. Сер. «Філологічні науки. Літературознавство». – 2013. – № 13 (262). – С. 53-56.
Keywords: автобіографічний модус; інтровертивний характер героя; драматургія; Джордж Рига; autobiographical modus; introvertical character of the hero; dramatic works; George Ryga