Відновлення діяльності Волинського краєзнавчого музею у післявоєнний період (за матеріалами газети "Радянська Волинь") - Трофімук, Тетяна Михайлівна; Серховець, Людмила Андріївна; Trofimuk, Tetiana M.; Serkhovets, Liudmyla A. (Волинський краєзнавчий музей, 2014)
У науковій розвідці проаналізовано опубліковані статті та повідомлення на сторінках газети "Радянська Волинь" у 1944–1955 рр., у яких висвітлено особливості відновлення діяльності Волинського краєзнавчого музею у повоєнний період.
Keywords: газета "Радянська Волинь"; Волинь; музей; newspaper "Soviet Volyn"; Volyn; museum