Психологія загальна - Крижановська, Зореслава Юріївна; Kryzhanovska, Zoreslava Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни “Психологія загальна ” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів. Предметом вивчення навчальної дисципліни є категоріально-понятійний апарат загальної психології, закономірності розвитку та функціонування психіки. Вивчення загальної психології є небхідним для формування психологічної освченості та культури майбутніх педагогів.
Keywords: пізнавальна сфера; особистість; емоційна сфера; психічні властивості