Практика психодіагностики та психокорекції в онтогенезі - Коць, Михайло Онисимович; Kots, Mykhailo O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Метою викладання навчальної дисципліни є вивчення оптимального комплексу психодіагностичних методик для ефективного психодіагностичного обстеження пізнавального, особистісного й емоційно-вольового розвитку в онтогенез; викладено теоретичні основи та передумови психокорекційної практики, методи корекції пізнавальної, емоційно-вольової сфер і поведінки особистості. Психокорекційний вплив представлено з позицій особистісного саморозвитку в психологічній корекції.
Keywords: психодіагностика; психокорекція; особистість; розвиток в онтогенезі