Адміністративна координація та інституційне будівництво в Польщі й інших країнах Центральної та Східної Європи в аспекті підготовки до вступу в ЄС - Федонюк, Сергій Валентинович; Fedoniuk, S. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Досліджено особливості інституційного будівництва в країнах Центральної та Східної Європи у процесі підготовки до вступу в ЄС. Висвітлено питання інституційної бази гармонізації права. Проаналізовано систему адміністративної координації в контексті європейської інтеграції в Польщі, Чехії, Угорщині, Естонії. A study features of institutional construction in the countries of Central and Eastern Europe in preparation for its entry into the EU. Highlighted the issue of institutional framework of harmonization of law. We analyze the system of administrative coordination in the context of European integration in Poland, the Czech Republic, Hungary, Estonia.
The Administrative Coordination and Institutional Development in Poland and Other Central European Countries in the Aspect of the Preparation for EU Accession
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: європейська інтеграція; European Integration; країна-кандидат; гармонізація; інституції; координація; the Candidate Country; Harmonization; Coordination