Державний брендінг в міжнародних відносинах - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, бібліотека, 2014)
Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію по дисципліні «Державний бендінг в міжнародних відносинах», яка вивчається у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки (факультет міжнародних відносин) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів. Бібліографічні матеріали згруповано за розділами: 1. Державний бренд. Взаємозв’язок комерційного та державного брендів 2. Стратегії державного брендингу 3. Брендинг держав світу 4. Брендинг міст. Брендинг міжнародних організацій Розміщення джерел у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Всі описи мають шифр, що полегшить пошук літератури. Література, яка вміщена в покажчику, є наявною у фондах бібліотеки. Підбір завершено у вересні 2014 р.
Keywords: бібліографічні видання; брендінг; державний бренд; 66я1