Управління грошовими потоками підприємства: системно-процесний підхід - Кошельок, Г. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено управління грошовими потоками підприємства: системно-процесний підхід
Keywords: системно-процесний підхід; грошові потоки