Словацька Республіка й Угорщина: аналітичне дослідження показників оплати праці - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Тоцкая, Олеся Леонтьевна; Totska, Olesia Leontiivna (Державна академія житлово-комунального господарства, 2015)
Проаналізовано показники оплати праці за різними видами економічної діяльності в 2011–2013 рр. у сусідніх державах – Словацькій Республіці й Угорщині. Проведено порівняння отриманих результатів з аналогічними по Україні. Проанализированы показатели оплаты труда за разными видами экономической деятельности в 2011–2013 гг. в соседних государствах – Словацкой Республике и Венгрии. Проведено сравнение полученных результатов с аналогичными по Украине. The indexes of remuneration of labour in 2011–2013 in the different types of economic activities in the nearby states, namely, Slovak Republic and Hungary, are analysed. Author performs the comparison of this results with analogical ones in Ukraine.
Словацкая Республика и Венгрия: аналитическое исследование показателей оплаты труда
Slovak Republic and Hungary: analytical research of indexes of remuneration of labour
Keywords: заробітна плата; заработная плата; salary; вид економічної діяльності; вид экономической деятельности; type of economic activity; освіта; образование; education; Словацька Республіка; Словацкая Республика; Slovak Republic; Угорщина; Венгрия; Hungary; Україна; Украина; Ukraine