Кроки для покращення навичок критичного мислення: деякі кейси та вправи - Курило, Віталій Семенович; Караман, Олена Леонідівна; Степаненко, Вікторія Іванівна (ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2024)
Методичні рекомендації містять певні кейси та вправи, які сприятимуть розвитку критичного мислення громадян як чинника безпеки в умовах збройного насилля та інформаційної агресії. Публікація містить результати досліджень, проведених за грантової підтримки Національного фонду досліджень України за проєктом 2021.01/0021 «Формування критичного мислення громадян як чинник безпеки в умовах збройного насилля та інформаційної агресії на Сході України». Призначені для організації формальної та неформальної освіти педагогічних (науково-педагогічних) працівників, здобувачів освіти, населення.
Keywords: вправа; критичне мислення; кейс; 159.955.1:316.343-054.5]:[351.862.4:342.78](477.52/.6)