Виробнича практика. Методичні рекомендації для ОС «Магістр» - Уль, Анна Володимирівна; Вакулюк, Лариса Адамівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні вказівки призначені для використання студентами під час проходження виробничої практики при підготовці та виконанні випускної кваліфікаційної роботи за освітньо-професійною програмою Геодезія та землеустрій спеціальності 193 Геодезія та землеустрій галузі знань 19 Архітектура та будівництво денної та заочної форм навчання. У даній методичній розробці сформульовано загальні положення, порядок підготовки до написання, структуру, зміст та основні вимоги до оформлення, а також обґрунтовано процедуру захисту випускних кваліфікаційних робіт за освітньо-професійною програмою Геодезія та землеустрій спеціальності 193 Геодезія та землеустрій галузі знань 19 Архітектура та будівництво денної та заочної форм навчання.
Keywords: 378.147.091.33-027.3(072)