Історична політика - (:unkn) unknown (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Силабус навчальної дисципліни «Історична політика» містить опис та структуру дисципліни, інформацію про викладача, рекомендовану літературу та джерела, а також інші структурні елементи силабусу. Навчальна дисципліна спрямована на формування у студентів розуміння історичної політики та її складових: історичної пам'яті, основних передумов, факторів та особливостей провадження історичної політики
Keywords: історична пам'ять; історична політика; здійснення історичної політики; фактори історичної політики; Інструменти реалізації історичної політики; Моделі історичної пам'яті