Сучасна історія країн Центральної, Південної та Східної Європи - Шваб, Лариса Петрівна; Shvab, Larysa P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У навчально-наочному посібнику вміщено програму навчальної дисципліни "Сучасна історія країн Центральної, Південної та Східної Європи", укладену для студентів спеціальностей 032 - "Історія та археологія" та 014 - "Середня освіта. Історія, правознавство". Подано виклад змісту тем, запропонованих для вивчення; перелік тем практичних (семінарських) занять і самостійного опрацювання для студентів денної й заочної форм навчання в супроводі з рекомендованою літературою, запитаннями для контролю тощо.