Методика і практикум роботи з інструментальним ансамблем: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Сточанська, Мирослава Петрівна; Дзяман, Зінаїда Василівна; Stochanska, Myroslava P.; Dziaman, Zinaida V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни «Методика і практикум роботи з інструментальним ансамблем» складена відповідно до освітньо-кваліфікаційної програми підготовки «магістр» напряму (спеціальності) «Музичне мистецтво». Вивчення предмету «Методика і практикум роботи з інструментальним ансамблем» сприятиме підготовці високопрофесійного керівника музичного колективу з глибокими теоретичними знаннями й відповідними практичними навичками до наступної його педагогічної, творчої та концертної діяльності.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки «магістра» спеціальності 8.02020401 «музичне мистецтво»
Keywords: музичний колектив; Інструментальний ансамбль; Репетиційна робота