Теорія ансамблю та аранжування: методичні рекомендації до навчальної дисципліни - Гордійчук, Андрій Миколайович; Hordiychuk, Andrii M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна дисципліна «Теорія ансамблю та аранжування» спрямована на забезпечення теоретичної і практичної готовності студентів до творчої, організаційно-педагогічної, художньо-продуктивної професійної самореалізації, оволодіння знаннями щодо правил та способів перекладень різних музичних творів для відповідного складу співацького колективу; розвитку умінь художньо-естетичного, виконавсько-стилістичного обґрунтування вільних аранжувань та музично-тематичних обробок.
Keywords: Теорія ансамблю та аранжування; Ensemble theory and arrangement