Сучасний погляд на перспективи модернізації вищої фізкультурної освіти - Бєлікова, Наталія Олександрівна (Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова, 2013)
Розглянуто основні тенденції перебудови вищої фізкультурної освіти. Охарактеризовано погляди науковців щодо реформування професійної підготовки майбутніх фахівців галузі фізичної культури та спорту. Розкрито авторський погляд на перспективи модернізації професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту
Keywords: вища фізкультурна освіта; модернізація; професійна піготовка; майбутні фахівці з фізичного виховання та спорту