Психокорекційна програма розвитку мотиваційної сфери учіння у молодших школярів з порушеннями слуху: принципи, методи, завдання - Чагарна (Роюк), Світлана Євгеніївна; Chaharna (Roiuk), Svitlana YE. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2011)
У статті розглядаються основні методологічні принципи, методи, завдання, етапи корекційної програми. Підібрано комплекс інтелектуальних завдань, тематичних та психогімнастичних вправ, як загально відомих так і в авторському варіанті у поєднанні із ігровою діяльністю у контексті гуманістичного підходу.

The article presents basic methodological principles, methods, tasks of psychotherapy program. The program includes tasks and exercises, as professional as known and is connected with playing activity in the contexts of humanistic approach.
The Psychotherapy Program for Junior Students with Hearing Impairment of Learning Motivation Development: Principles, Methods, Tasks
Keywords: діти з порушеннями слуху; мотиваційна сфера; учіння; молодші школярі; children with hearing impairment; motivation sphere; learning; junior students