Історія родини, закарбована у камені - Пушкар, Наталія Ю.; Златогорський, Олексій Євгенович; Pushkar, Nataliia Yu.; Zlatohorskyi, Oleksii Ye. (Волинська обласна державна адміністрація, Управління культури Волинської обласної державної , Всеукраїнська спілка краєзнавців, 2003)
У статті розповідається про історію одного з експонатів Волинського краєзнавчого музею - пам'ятник військовим подіям 1812 р., що перебував тривалий період у луцьких родинах Нарушевичів та Добровольських
Keywords: Луцьк; 1812; Нарушевич; Добровольський; Волинський краєзнавчий музей