Переддипломна практика : методичні рекомендації для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 Туризм і рекреація освітньо-професійної програми Туризм - Ільїн, Леонід Володимирович; Безсмертнюк, Тарас Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Викладено опис, основні позиції щодо організації переддипломної практики, тематику індивідуальних завдань, вимоги щодо оформлення щоденника та звіту про проходження переддипломної практики, політику та критерії оцінювання результатів проходження переддипломної практики, особливості організації підсумкового контролю, список рекомендованих джерел. Рекомендовано здобувачам освіти 2 курсу денної та заочної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти, галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 242 Туризм і рекреація, освітньо-професійної програми Туризм.
Keywords: 338.48(07)