Аналіз музичних творів. Тести для самоконтролю - Шурдак, Марія Ігорівна (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2022)
Тести побудовані для перевірки раніше здобутих знань з теоретичного матеріалу аналізу музичних творів. Питання сформульовано відповідно до аналітичних практичних занять. Тести дозволяють перевірити та уточнити важливі аспекти при безпосередньому здійсненні музичного аналізу художніх творів.
Keywords: аналіз музичних творів; тести; прості форми; складні форми; період; проста двочастинна форма; проста тричастинна форма; складна тричастинна форма; рондо; варіації; 78.08:378.091.26 (072)